Algemene schoonmaak B2B

We krijgen meer en meer de vraag voor het verzorgen van algemene schoonmaak. Vandaar hebben we besloten om deze dienst aan te bieden in samenwerking met Anna 's Cleaning Company, een ervaren en betrouwbare onderaannemer.

Bij ons kan u voortaan terecht voor de algemene schoonmaak van uw bedrijf, praktijk, handelspand, horecazaak, e.a. en - indien gewenst - van uw privé woning. Deze dienst is enkel voor B2B klanten weggelegd (geen betaling via Dienstencheques mogelijk).

Algemene schoonmaak gemeenschappelijke (grote) ruimtes

Bovendien kan u bij ons terecht voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen in uw residentie, het onderhoud van sportvloeren, het onderhoud van uw ondergrondse parking,… Afhankelijk van de noden hanteren we de meest efficiënte werkmethode om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Elk onderhoud kan zowel met wekelijkse, seizoens- of jaarlijkse onderhoudsperiodiek uitgevoerd worden. Dit naargelang uw wens en afgestemd op de infrastructuur.

Wenst u een periodiek standaard onderhoud in te plannen of heeft u een eenmalige grondige schoonmaak nodig. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een offertebezoek en bezorgen u een marktconforme vaste prijs. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur!

Interesse in een vrijblijvende offerte of wil u graag kennis maken ons schoonmaak team?

Neem dan zeker contact op met ons!

Contacteer ons