De veelzijdige job, interne opleiding & alternerende teams houdt ons scherp

Ramenwasserij De Brabander bezorgt privéwoningen, kantoren, bedrijven en winkels al jarenlang kraaknette ramen, geveldelen, zonnepanelen, dakgoten en andere afwasbare zaken.

Alle medewerkers worden intern opgeleid door Dimitri en Jarno De Brabander, zaakvoerders en broers. Door zelf actief mee te werken en in alternerende teams, zien Dimitri en Jarno er steeds op toe dat al hun medewerkers perfect werk afleveren. Het resultaat van een eenmanszaak met de service van een KMO.

Voor een streepvrij resultaat gaan we telkens zeer netjes te werk, met professioneel materiaal. We werken met koud osmosewater in de tanks van de bestelwagens of met warm osmosewater (Hotbox) in de mobiele installatie op remorque bij hardnekkigere vervuiling. Daarnaast maken we ook gebruik van andere milieubewuste producten voor een grondigere schoonmaak.

Voor het reinigen van gevels, daken, koepels en andere oppervlakken gaan we steeds veilig te werk. Zo werken we, afhankelijk van de situatie, met intern gekeurde ladders en telescopische steelsystemen (IONIC) en extern gekeurde stellingen en/of hoogtewerkers om ten allen tijde de veiligheid te garanderen.

U herkent ons professioneel team aan de donkerblauwe bestelwagens en ons eigen 'De Brabander' werkuniform. De Brabander ramenwasserij, een toonaangevend team waarop u kan rekenen.

Vertrouw op onze ramenwassers voor

  • Snelle planning en uitvoering na vrijblijvende offerte
  • Eenmalige reiniging of periodiek onderhoud
  • Reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen en eigen water
  • Verwittiging via sms daags voor het onderhoud
  • Sterke, marktconforme prijszetting