Zorgvuldige reiniging van zonnepanelen

Een bevuild zonnepaneel vangt minder zonlicht op. Om een optimaal rendement te behouden en de levensduur van een zonnepaneel te verlengen, wordt aangeraden om deze om de 2 jaar te laten reinigen.

Verscheidene tests wijzen uit dat het schoonmaken van uw zonnepanelen aanzienlijk meer rendement kan opbrengen. Zeker wanneer deze al een tijdje niet schoon gemaakt zijn en dus aangetast zijn door zand, stof, mos en andere invloeden vanuit de natuur of omgeving.

Zonnepanelen reiniging Ramenwasserij De Brabander Lokeren: Professionele schoonmaak van uw zonnepanelen

Voor de reiniging van zonnepanelen gaan we zeer zorgvuldig te werk. We gebruiken osmosewater en een telescopische steel met aangepaste borstel zodat uw zonnepanelen optimaal en krasvrij gereinigd worden. Zand, stof, hardnekkige verontreiniging worden op deze manier goed verwijderd en alles wordt overvloedig nagespoeld met osmosewater.
Indien er hardnekkig vuil op de panelen zit, gaan we deze grondig behandelen. Hierna wordt eveneens overvloedig nagespoeld met osmosewater.

Wanneer de panelen zich te hoog bevinden of te moeilijk bereikbaar zijn kan er ook gebruik worden gemaakt van een hoogtewerker. Al onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd en weten dit steeds op een veilige manier te doen.

Het rendement van uw zonnepanelen is belangrijk?

Laat uw zonnepanelen dan reinigen met de nodige zorg, kennis en de juiste schoonmaakmiddelen

Laat ons langskomen

Uw zonnepanelen professioneel laten reinigen?

  • Snelle planning en uitvoering na vrijblijvende offerte
  • Eenmalige reiniging of periodiek onderhoud
  • Reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen en eigen water
  • Verwittiging via sms daags voor het onderhoud
  • Sterke, marktconforme prijszetting