Grondige reiniging van dakgoten

De dakgoot kan gedurende het ganse jaar flink wat vuil verzamelen. Vallende bladeren, opwaaiend afval, zand of stof kunnen allemaal in de dakgoot achterblijven. Dit zorgt er vaak voor dat de afvoer verstopt geraakt en de dakgoot uiteindelijk overloopt of lekkages veroorzaakt.
Om dit te vermijden is het dus wel belangrijk om de dakgoot op tijd te laten schoonmaken.

Om de afvoer in de dakgoot vlot te laten weglopen en verstopping te vermijden, raden wij aan uw dakgoten minstens eenmaal tot tweemaal per jaar te laten reinigen. Zeker wanneer er zich veel bomen en vogels in de nabije omgeving bevinden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plaats waar u woont.

Afhankelijk van de ligging van de dakgoot kan u ook de nodige boldraadroosters of dakgootmatten door ons laten plaatsen. Indien gewenst, plaatsen we voor u duivenpinnen zodat vogels er geen nesten meer kunnen bouwen.

U laat de dakgoot het best schoonmaken tijdens of aan het einde van de herfst. Op die manier kunnen regen en sneeuw in de winter mooi wegspoelen.

Vertrouw op onze schoonmaakploeg voor het veilig laten reinigen van uw dakgoten. Onze medewerkers hanteren alle veiligheidsvoorzieningen in elke situatie en we voorzien de juiste schoonmaakmaterialen en hulpmiddelen voor een perfecte reiniging.

Vermijd een verstopte dakgoot

Laat uw dakgoten reinigen en vermijd een verstopte afvoer. Wij klaren de klus voor u!

Contacteer ons

Uw dakgoten laten reinigen? Een goed idee.

  • Snelle planning en uitvoering na vrijblijvende offerte
  • Eenmalige reiniging of periodiek onderhoud
  • Reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen en eigen water
  • Verwittiging via sms daags voor het onderhoud
  • Sterke, marktconforme prijszetting