Reiniging van zonneweringen, rolluiken, luifels, carports, poorten, deuren, terrassen en andere afwasbare materialen

Onze naam mag dan wel 'Ramenwasserij De Brabander' zijn, doorheen de jaren kregen we meer en meer de vraag van onze klanten om ook andere materialen te reinigen. Het vertrouwen van onze klanten in onze diensten zorgde ervoor dat wij onze specialisatie uitbreidden. We legden ons toe op het reinigen van zonneweringen, rolluiken, luifels, carports, poorten, deuren en terrassen.

Voor het reinigen hiervan gebruiken we aangepaste schoonmaakmiddelen en materialen. Door middel van de juiste technieken garanderen wij u een perfecte reiniging van uw zonneweringen, poorten en deuren.

Reiniging materialen na brandschade

Ontmossen en ontgroenen

Verder breidden wij ons vakgebied ook uit naar het ontmossen van uw dak en ontgroenen van uw terras of oprit. Door middel van het juiste anti-mos product ziet uw dak er terug uit als nieuw. Waarom zou u een nieuw terras aanleggen als u met de juiste reiniging een prachtig resultaat kan bekomen? Wij voorzien de optimale strategie om uw schoonmaakproject te verwezenlijken!

Ontstoffen en reinigen van moeilijk te bereiken oppervlaktes

Ook kan u bij ons terecht voor het ontstoffen en reinigen van uw (nieuwbouw)woning of bedrijfsgebouw. Met professionele machines, en indien nodig een hoogtewerker, maken wij alles stofvrij. Dit steeds rekening houdend met de gezondheid van de uitvoerders en in optimaal veilige werkomstandigheden.

Algemene schoonmaak van grote ruimtes

Naast al onze andere activiteiten kan u bij ons ook terecht voor algemene schoonmaak. Dit vooral voor vloeronderhoud, onderhoud VME gemeenschappelijke delen in residenties, sportvloeren, praktijkruimtes, ondergrondse parkings,… Afhankelijk van de noden hanteren we de meest efficiënte werkmethode om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Elk onderhoud kan zowel met wekelijkse, seizoens- of jaarlijkse onderhoudsperiodiek uitgevoerd worden. Dit naargelang uw wens en afgestemd op de infrastructuur.

Wenst u een periodiek standaard onderhoud in te plannen of heeft u een eenmalige grondige schoonmaak nodig. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een offertebezoek en bezorgen u een marktconforme vaste prijs. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur!

Eenmalige reiniging of standaard onderhoud in en rond uw woning of bedrijf?

Wij reinigen héél veel, van ramen tot gevels, van deuren tot poorten. Vraag het ons en wij bekijken de opties.

Contacteer ons meteen

Uw zonnewering, carport, poort of terras laten reinigen?

  • Snelle planning en uitvoering na vrijblijvende offerte
  • Eenmalige reiniging of periodiek onderhoud
  • Reiniging met de juiste schoonmaakmiddelen en eigen water
  • Verwittiging via sms daags voor het onderhoud
  • Sterke, marktconforme prijszetting